Despre companie
Producător de gatere și banzice orizontale

Producător de TOP  în Polonia și Europa
Garantăm cea mai înaltă calitate a produselor și serviciilor oferite.

TRAK-MET

TRAK-MET cu sediul în Biskupiec, ul. Chrobrego 27/29, Voievodatul Varmia-Masuria, este unul dintre cei mai importanți producători de utilaje pentru debitarea buștenilor și producția de cherestea din Polonia și Europa.

 

Istoria TRAK-MET Zbigniew Skillandat a început în 1997 cu producția de gatere simple, iar în anii următori a înregistrat o dezvoltare dinamică a segmentului de mașini și utilaje, precum și extinderea halelor de producție și investiții în noi tehnologii și echipamente de ultimă generație. 

 

În prezent, TRAK-MET dispune de dotări tehnice extinse, departament propriu de proiectare și execuție, cu personal calificat. Implementarea efectivă a proiectelor este posibilă datorită utilizării în cadrul producției a unor instrumente moderne de proiectare asistată de calculator, precum Solid Edge.  În hale de producție, care au o suprafață totală de 2.500 mp, producția se bazează pe cele mai noi tehnologii utilizate în prelucrarea oțelului, adică tăierea elementelor din oțel se realizează cu ajutorul unui CNC cu laser, prelucrarea metalelor se face cu utilaje automate, prese moderne, freze CNC, curățarea elementelor finite are loc  în camera de sablare, iar procesul final de finisare are loc în cabina de vopsire în câmp electrostatic. La finalul operațiilor de producție se obțin produse de serie , realizate cu cea mai mare acuratețe și precizie.

Producând mașini sigure și fără probleme, nu acceptăm compromisuri, ne concentrăm pe cea mai înaltă calitate, prin urmare, doar mărcile renumite la nivel mondial sunt furnizori de componente pentru mașinile noastre:

  • SIEMENS GERMANIA - motoare electrice
  • SCHNEIDER ELECTRIC FRANȚA - automatizare și control
  • CHIARAVALLI ITALIA - transmisii
  • HELUKABEL GERMANIA - fire și ghidaje
  • OPTIBELT GERMANIA - scripeți și curele trapezoidale
  • WINTERSTEIGER AUSTRIA - pânze panglică
  • TIKKURILA - vopsea și vopsea pentru rulmenți
  • GAMTECH/HYDROPRES - sisteme hidraulice

Utilajele produse de noi, au fost apreciate de clienții interni, cât și de clienții străini.

În prezent, exportăm utilaje în țări precum: Germania, Austria, Norvegia, Elveția, Franța, Cehia, Slovacia, Lituania, Letonia și Estonia, Rusia, Belarus, Romania unde avem reprezentanțe și distribuitori cu ajutorul cărora asigurăm servicii de calitate. 

Cooperarea cu Trak-Met este o garanție a succesului

26

Ani de experiență


Ca producător în Polonia și Europa
18

Reprezentanțe


Rețea extinsă de dealeri și service
20mii

Utilaje fabricate


Producem utilaje sigure și fiabile

Certificare care garantează cea mai înaltă calitate a produselor și serviciilor oferite.

TRAK-MET oferă clienților interni și străini produse de înaltă calitate, consiliere profesională, asistență tehnică constantă și un parteneriat de lungă durată. 

home_employment_pic21
Contactaţi reprezentantul din România

031 005 11 83

Trimite mesaj